Προειδοποίηση Τζόνσον για μεγαλύτερη εξάπλωση του κορωνοϊού στο Ην. Βασίλειο

Προειδοποίηση Τζόνσον για μεγαλύτερη εξάπλωση του κορωνοϊού στο Ην. Βασίλειο

​Ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον προειδοποίησε ότι η έξαρση του κορωνοϊού στη χώρα είναι πιθανό να γίνει «πιο σημαντική» τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

Στο δήλωση μετά από τη σύσκεψη της επιτροπής αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων, γνωστής ως Conra, της οποίας προήδρευσε, ο κ. Τζόνσον πρόσθεσε: «Συμφωνήσαμε ένα σχέδιο ούτως ώστε αν και όταν αρχίσει να εξαπλώνεται, όπως φοβάμαι μοιάζει πιθανό, να είμαστε σε θέση να λάβουμε βήματα που θα είναι αναγκαία».

Κάλεσε τους πολίτες να συνεχίσουν κανονικά την καθημερινότητά τους για την ώρα και τόνισε ότι η χώρα είναι «πολύ, πολύ καλά προετοιμασμένη».

Το σχέδιο δράσης της κυβέρνησης αναμένεται να δημοσιοποιηθεί την Τρίτη.

Μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (02/03), ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν 36.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE