Προειδοποίηση Τζόνσον για μεγαλύτερη εξάπλωση του κορωνοϊού στο Ην. Βασίλειο

Προειδοποίηση Τζόνσον για μεγαλύτερη εξάπλωση του κορωνοϊού στο Ην. Βασίλειο

​Ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον προειδοποίησε ότι η έξαρση του κορωνοϊού στη χώρα είναι πιθανό να γίνει «πιο σημαντική» τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

Στο δήλωση μετά από τη σύσκεψη της επιτροπής αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων, γνωστής ως Conra, της οποίας προήδρευσε, ο κ. Τζόνσον πρόσθεσε: «Συμφωνήσαμε ένα σχέδιο ούτως ώστε αν και όταν αρχίσει να εξαπλώνεται, όπως φοβάμαι μοιάζει πιθανό, να είμαστε σε θέση να λάβουμε βήματα που θα είναι αναγκαία».

Κάλεσε τους πολίτες να συνεχίσουν κανονικά την καθημερινότητά τους για την ώρα και τόνισε ότι η χώρα είναι «πολύ, πολύ καλά προετοιμασμένη».

Το σχέδιο δράσης της κυβέρνησης αναμένεται να δημοσιοποιηθεί την Τρίτη.

Μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (02/03), ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν 36.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».

BEST OF TOTHEMAONLINE