Προειδοποίηση Τζόνσον για μεγαλύτερη εξάπλωση του κορωνοϊού στο Ην. Βασίλειο

Προειδοποίηση Τζόνσον για μεγαλύτερη εξάπλωση του κορωνοϊού στο Ην. Βασίλειο

​Ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον προειδοποίησε ότι η έξαρση του κορωνοϊού στη χώρα είναι πιθανό να γίνει «πιο σημαντική» τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

Στο δήλωση μετά από τη σύσκεψη της επιτροπής αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων, γνωστής ως Conra, της οποίας προήδρευσε, ο κ. Τζόνσον πρόσθεσε: «Συμφωνήσαμε ένα σχέδιο ούτως ώστε αν και όταν αρχίσει να εξαπλώνεται, όπως φοβάμαι μοιάζει πιθανό, να είμαστε σε θέση να λάβουμε βήματα που θα είναι αναγκαία».

Κάλεσε τους πολίτες να συνεχίσουν κανονικά την καθημερινότητά τους για την ώρα και τόνισε ότι η χώρα είναι «πολύ, πολύ καλά προετοιμασμένη».

Το σχέδιο δράσης της κυβέρνησης αναμένεται να δημοσιοποιηθεί την Τρίτη.

Μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (02/03), ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν 36.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE