Ακόμα τέσσερα κρούσματα του κορωνοϊού στην Αγγλία

Ακόμα τέσσερα κρούσματα του κορωνοϊού στην Αγγλία

Στα 40 αυξήθηκαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς τέσσερα ακόμα ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (02/03)

Λίγη μόλις ώρα μετά από τη δήλωση του Πρωθυπουργού Τζόνσον ότι μοιάζει πολύ πιθανό να υπάρξει μεγαλύτερη διασπορά του ιού, οι αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες επιβεβαίωσαν τα τέσσερα νεότερα κρούσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προειδοποίηση Τζόνσον για μεγαλύτερη εξάπλωση του κορωνοϊού στο Ην. Βασίλειο

Σύμφωνα με τον επικεφαλής ιατρικό αξιωματούχο της χώρας καθηγητή Κρις Γουίτι οι νέοι ασθενείς καταγράφονται στην Αγγλία, η οποία μέτρα πλέον 37 κρούσματα. Από ένα κρούσμα έχει εντοπιστεί σε Σκωτία, Ουαλία και Βόρεια Ιρλανδία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.