Ακόμα τέσσερα κρούσματα του κορωνοϊού στην Αγγλία

Ακόμα τέσσερα κρούσματα του κορωνοϊού στην Αγγλία

Στα 40 αυξήθηκαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς τέσσερα ακόμα ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (02/03)

Λίγη μόλις ώρα μετά από τη δήλωση του Πρωθυπουργού Τζόνσον ότι μοιάζει πολύ πιθανό να υπάρξει μεγαλύτερη διασπορά του ιού, οι αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες επιβεβαίωσαν τα τέσσερα νεότερα κρούσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προειδοποίηση Τζόνσον για μεγαλύτερη εξάπλωση του κορωνοϊού στο Ην. Βασίλειο

Σύμφωνα με τον επικεφαλής ιατρικό αξιωματούχο της χώρας καθηγητή Κρις Γουίτι οι νέοι ασθενείς καταγράφονται στην Αγγλία, η οποία μέτρα πλέον 37 κρούσματα. Από ένα κρούσμα έχει εντοπιστεί σε Σκωτία, Ουαλία και Βόρεια Ιρλανδία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE