Ναταλία Γερμανού: ‘Δεν ήξερα αν συμπαθώ την Κάλια Ελευθερίου μέχρι την στιγμή που…’

Ναταλία Γερμανού: ‘Δεν ήξερα αν συμπαθώ την Κάλια Ελευθερίου μέχρι την στιγμή που…’

DATA[

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε για την Κάλια Ελευθερίου στην εκπομπής της.

Οταν η Κάλια Ελευθερίου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται», και στη δημοσιογράφο Φωτεινή Πετρόγιαννη, τότε η Ναταλία μίλησε για την άποψη της.

Μετά την συνέντευξη, η Ναταλία αποκάλυψε και κάτι που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα και για την γνώμη της για την Κάλια.

«Θα σας πω κάτι εγώ για την Κάλια Ελευθερίου, την οποία δεν γνωρίζω καθόλου. Την έβλεπα μόνο στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Και την έβλεπα δεν μπορούσα να αποφασίσω αν την συμπαθώ ή όχι. Δεν ήμουνα πολύ σίγουρη. Τη συμπάθησα μέσα από αυτή τη συνέντευξη. Τη συμπάθησα πάρα πολύ. Μου βγάζει κάτι εξαιρετικά αμέσο, ακομπλεξάριστο και ειλικρινές».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE