Ναταλία Γερμανού: ‘Δεν ήξερα αν συμπαθώ την Κάλια Ελευθερίου μέχρι την στιγμή που…’

Ναταλία Γερμανού: ‘Δεν ήξερα αν συμπαθώ την Κάλια Ελευθερίου μέχρι την στιγμή που…’

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε για την Κάλια Ελευθερίου στην εκπομπής της.

Οταν η Κάλια Ελευθερίου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται», και στη δημοσιογράφο Φωτεινή Πετρόγιαννη, τότε η Ναταλία μίλησε για την άποψη της.

Μετά την συνέντευξη, η Ναταλία αποκάλυψε και κάτι που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα και για την γνώμη της για την Κάλια.

«Θα σας πω κάτι εγώ για την Κάλια Ελευθερίου, την οποία δεν γνωρίζω καθόλου. Την έβλεπα μόνο στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Και την έβλεπα δεν μπορούσα να αποφασίσω αν την συμπαθώ ή όχι. Δεν ήμουνα πολύ σίγουρη. Τη συμπάθησα μέσα από αυτή τη συνέντευξη. Τη συμπάθησα πάρα πολύ. Μου βγάζει κάτι εξαιρετικά αμέσο, ακομπλεξάριστο και ειλικρινές».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE