Παγκόσμια Τράπεζα: Άμεση χρηματοδότηση μεγάλου ποσού για αντιμετώπιση κορωνοϊού

Παγκόσμια Τράπεζα: Άμεση χρηματοδότηση μεγάλου ποσού για αντιμετώπιση κορωνοϊού

Η Παγκόσμια Τράπεζα ανακοίνωσε σήμερα την παροχή άμεσης χρηματοδότησης ύψους 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να βοηθηθούν οι χώρες να αντιμετωπίσουν τις υγειονομικές και οικονομικές επιπτώσεις του ξεσπάσματος του κορωνοϊού που έχει εξαπλωθεί από την Κίνα σε περισσότερες από 60 χώρες.

Ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας Ντέιβιντ Μάλπας δήλωσε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν "πολλά ερωτήματα" σχετικά με τον ιό που εξαπλώνεται γρήγορα και ότι μπορεί να χρειαστεί η παροχή "πολύ περισσότερης" βοήθειας.

Ο κ. Μάλπας κάλεσε τις χώρες να συντονιστούν σε περιφερειακό και διεθνές επίπεδο, λέγοντας ότι η ταχύτητα και το εύρος της αντίδρασης θα είναι κρίσιμης σημασίας για να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σάλος στον ΔΗΣΥ μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό βουλευτή – Σήμερα στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Σάλος στον ΔΗΣΥ μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό βουλευτή – Σήμερα στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση καταγγελίας γυναίκας σε βάρος βουλευτή του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό για κατ’ ισχυρισμό ξυλοδαρμό, με την Αστυνομία να προχωρεί σήμερα στη διαβίβαση του φακέλου στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE