ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκρηξη σε γραφεία Διαδικτυακού Ομίλου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκρηξη σε γραφεία Διαδικτυακού Ομίλου

Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (04/03) στα γραφεία του διαδικτυακού ομίλου «MC Digital Media». Από την έκρηξη προκλήθηκαν όχι εκτεταμένες υλικές ζημιές.

Όπως φέρεται, άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο των γραφείων. Η έκρηξη σημειώθηκε στις 2 και 10 τα ξημερώματα.

Η σκηνή, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ομίλου, αποκλείστηκε από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού που ξεκίνησαν επιτόπιες εξετάσεις, ενώ στο σημείο έσπευσε και ο πυροτεχνουργός της Αστυνομίας.

Από τις προκαταρτικές έρευνες στη σκηνή, η έκρηξη προέκυψε από πυροδότηση αυτοσχέδιας βόμβας υψηλής ισχύος, η οποία τοποθετήθηκε στη γυάλινη είσοδο των γραφείων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE