ΔΙΕΘΝΗ

Το μεγάλο κίνητρο της Ρεάλ

Το μεγάλο κίνητρο της Ρεάλ

Mεγάλο κίνητρο αποτελεί για όλους στην Ρεαλ Μαδριτης το γεγονός πως έχει χαθεί η πρωτιά στην Ισπανία αλλα και παράλληλα το γεγονός πως οι φίλοι της Ρεαλ δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι τα τελευταίο διάστημα με την ομάδα τους

Αυτό παραδέχτηκε με δήλωση του ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ Κάρλο Αντσελότι, που αδυνατεί από τον πάγκο της ομάδας να οδηγήσει τους παίκτες του στη νίκη εναντίον της Ατλέτικο στα τελευταία έξι ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

"Το τελευταίο ματς εναντίον της Ατλέτικο μας έδωσε έξτρα κίνητρο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα είναι ένα διαφορετικό ματς αλλά δύσκολο όπως κάθε φορά που παίζουμε εναντίον της Ατλέτικο.

Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση αυτή την στιγμή. Έχουμε κίνητρο για την ευρωπαϊκή "μάχη" και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι ένα έντονο και δυνατό παιχνίδι. Η ένταση θα είναι ένα σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού αλλά υπάρχουν και άλλα στοιχεία που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε".

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top