Το μεγάλο κίνητρο της Ρεάλ

Το μεγάλο κίνητρο της Ρεάλ

Mεγάλο κίνητρο αποτελεί για όλους στην Ρεαλ Μαδριτης το γεγονός πως έχει χαθεί η πρωτιά στην Ισπανία αλλα και παράλληλα το γεγονός πως οι φίλοι της Ρεαλ δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι τα τελευταίο διάστημα με την ομάδα τους

Αυτό παραδέχτηκε με δήλωση του ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ Κάρλο Αντσελότι, που αδυνατεί από τον πάγκο της ομάδας να οδηγήσει τους παίκτες του στη νίκη εναντίον της Ατλέτικο στα τελευταία έξι ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

"Το τελευταίο ματς εναντίον της Ατλέτικο μας έδωσε έξτρα κίνητρο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα είναι ένα διαφορετικό ματς αλλά δύσκολο όπως κάθε φορά που παίζουμε εναντίον της Ατλέτικο.

Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση αυτή την στιγμή. Έχουμε κίνητρο για την ευρωπαϊκή "μάχη" και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι ένα έντονο και δυνατό παιχνίδι. Η ένταση θα είναι ένα σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού αλλά υπάρχουν και άλλα στοιχεία που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε".

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η συζήτηση για τα ΜΟΕ, όπως αποφασίστηκε στη διάσκεψη της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συναντάται σήμερα στις 11 το πρωί, με τον Ερσίν Τατάρ, στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.