LIKE ONLINE

Απίστευτο: 65χρονη, μητέρα 13 παιδιών, κυοφορεί τετράδυμα! Πάει για ρεκόρ

Απίστευτο: 65χρονη, μητέρα 13 παιδιών, κυοφορεί τετράδυμα! Πάει για ρεκόρ

Εάν η εγκυμοσύνη εξελιχθεί ομαλά, η ηλικιωμένη δασκάλα ενδέχεται να γίνει η γηραιότερη μητέρα τετράδυμων στον κόσμο.

Μπορεί να είναι 65 ετών, μητέρα 13 παιδιών και γιαγιά επτά εγγονιών, ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε την Ανεγκρέτ Ράουνινγκ να μείνει ξανά έγκυος και μάλιστα με τετράδυμα!

Μολονότι ήταν ήδη πολύτεκνη, η 65χρονη από το Βερολίνο δεν δίστασε να κάνει αλλεπάλληλες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποιήσης τον τελευταίο ενάμισι χρόνο για να ικανοποιήσει την επιθυμία της μικρότερης κόρης της, που είναι μόλις εννέα ετών, αφού το κοριτσάκι της ζητούσε επίμονα ένα μικρότερο αδελφάκι.

Annegret Raunigk pictured when she was 55, with her daughter Leila in Berlin.

Η τελευταία εξωσωματική γονιμοποίηση στην οποία υποβλήθηκε στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, τα τέσσερα ωάρια γονιμοποιήθηκαν όλα και η Ράουνινγκ δεν σκέφθηκε ούτε για μια στιγμή ότι θα κρατούσε μόνο το ένα από τα έμβρυα.

«Φυσικά έπαθα σοκ. Μϊλησα με τον γυναικολόγο μου. Το σκέφθηκα και κατόπιν πήρα την απόφασή μου, αν και κατά βάθος ήδη την γνώριζα», είπε η Ανεγκρέτ στην γερμανική εφημερίδα Bild.

Annegret Raunigk in 2005

Η Ράουνινγκ, που διδάσκει αγγλικά και ρωσικά, πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί φέτος, αλλά δηλώνει ότι δεν την νοιάζει καθόλου ούτε η ηλικία της, ούτε τι θα σκεφθεί ο κόσμος. 

«Δεν φοβάμαι. Ελπίζω ότι η υγεία μου θα παραμείνει καλή», σχολίασε.



Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Ράουνινγκ καταφεύγει στην εξωσωματική για να γίνει μητέρα σε προχωρημένη ηλικία. Το 2005 είχε και πάλι δημιουργήσει θέμα στη Γερμανία όταν, στα 55 της, γέννησε ένα κοριτσάκι.

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, πλέον παρακολουθείται από πολλούς γιατρούς και μέχρι στιγμής η εγκυμοσύνη της εξελίσσεται ομαλά, χωρίς σημαντικές επιπλοκές. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top