Δεν υπάρχει κρούσμα κορωνοϊού σε κρουαζιερόπλοιο ανοιχτά του Πειραιά

Δεν υπάρχει κρούσμα κορωνοϊού σε κρουαζιερόπλοιο ανοιχτά του Πειραιά

Οι ελληνικές αρχές και η εταιρεία του κρουαζιερόπλοιου που έχει έδρα την Ελβετία διαψεύδουν ότι στο πλοίο ανοιχτά του Πειραιά υπάρχει κρούσμα κορωνοϊού. 

 

Το κρουαζιερόπλοιο ξεκίνησε από την Γένοβα όπου υπήρξε υποψία για επιβάτη, ο οποίος υποβλήθηκε σε εξετάσεις και το δείγμα ήταν αρνητικό σε κορωνοϊό. Το κρουαζιερόπλοιο έφτασε στην Ρόδο, καθώς δεν μπόρεσε να σταματήσει σε Κουσάντασι και Χάιφα, όπου υπάρχει απαγόρευση των αρχών για πλοία από την Ιταλία.  

Τώρα φτάνει στο λιμάνι του Πειραιά. Επόμενος σταθμός είναι η Κέρκυρα και στο τέλος θα δέσει και πάλι στην Γένοβα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».

BEST OF TOTHEMAONLINE