ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Nα μας ΣΥΣΤΗΣΕΙ τον δικηγόρο του ο Πέτεφ!

Nα μας ΣΥΣΤΗΣΕΙ τον δικηγόρο του ο Πέτεφ!

Πριν 6-7 χρόνια ο Ιβάιλο Πέτεφ είχε εργαστεί στην ΑΕΛ. Ήταν ο προπονητής των κίτρινων της Λεμεσού τον Μάιο του 2014, όταν χάθηκε το πρωτάθλημα, ουσιαστικά λόγω της “τσάκρας” που έσκασε μπροστά από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Η διοίκηση Σοφοκλέους τον είχε αποδεσμεύσει τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου, με μονομερή τερματισμό του συμβολαίου του. Στη συνέχεια ο Βούλγαρος τεχνικός, κυνήγησε την υπόθεση στα αρμόδια δικαστικά σώματα της ΦΙΦΑ και βγήκε κερδισμένος.

Είχε εισπράξει ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό, απ’ αυτό που περιμένει τώρα να εισπράξει από την Ομόνοια (ΔΙΑΒΑΣΤΕ εδω ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ).

Εικάζουμε ότι ο Πέτεφ, μίσθωσε και στις δυο υποθέσεις, τον ίδιο δικηγόρο. Θα ήταν καλό να μας τον συστήσει, επειδή φαίνεται να’ ναι “μάνα” ο άνθρωπος, για τέτοιου είδους διαφορές.

Ο Βούλγαρος τεχνικός, όταν νιώσει ότι μερικά πράγματα δεν λειτουργούν σωστά στις ομάδες που εργάζεται, δεν κλείνει το στόμα του.

Πολλοί ΑΕΛίστες θυμούνται για την αναφορά του περί “strange things” (παράξενα πράγματα) στην ομάδα, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε σε παραλιακή καφετέρια, τη μέρα που του έδωσαν το απολυτήριο.

Πριν δυο χρόνια, τον “φώναξε” για κατάθεση η αστυνομία, για μερικές “πιπεράτες” κουβέντες που είπε εναντίον μερικών παιχτών της Ομόνοιας.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top