ΣΥΡΙΑ: Νεκροί και στα δύο στρατόπεδα λίγο πριν την συμφωνία εκεχειρίας μεταξύ Ρωσίας - Τουρκίας

ΣΥΡΙΑ: Νεκροί και στα δύο στρατόπεδα λίγο πριν την συμφωνία εκεχειρίας μεταξύ Ρωσίας - Τουρκίας

Έχει συμφωνηθεί η εκεχειρία μεταξύ Ρωσίας – Τουρκίας για το Συριακό, αλλά λίγες ώρες πριν οι μάχες μαίνονταν, αφήνοντας νεκρούς εκατέρωθεν.

Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας, όπως μεταδίδει το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, 21 μέλη των συριακών ενόπλων δυνάμεων σκοτώθηκαν ενώ δύο πυροβόλα και δύο εκτοξευτήρες πυραύλων καταστράφηκαν στα τουρκικά αντίποινα για τον θάνατο δύο τούρκων στρατιωτικών από πλήγματα των συριακών δυνάμεων στην Ιντλίμπ.

Σύμφωνα με την Άγκυρα, το πλήγμα έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (05/03), λίγες ώρες προτού συμφωνηθεί η εκεχειρία για εφαρμογή κατάπαυσης του πυρός στην επαρχία Ιντλίμπ, τα μεσάνυχτα.

Στο μεταξύ, υπήρχαν απώλειες και εντός του τουρκικού στρατοπέδου. Νωρίτερα, το τουρκικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι το βράδυ της Πέμπτης, δύο τούρκοι στρατιωτικοί σκοτώθηκαν και άλλοι 3 τραυματίστηκαν όταν συριακές δυνάμεις άνοιξαν πυρ εναντίον τους στην πόλη Ιντλίμπ, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE