Ζητούν διάταγμα για υπερχρεώσεις τραπεζών από τον Υπουργό Οικονομικών

Ζητούν διάταγμα για υπερχρεώσεις τραπεζών από τον Υπουργό Οικονομικών

Η ΕΚΥΣΥ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι αναμένει το διάταγμα «που θα εκδώσει έστω και με πολύ μεγάλη καθυστέρηση ο Υπουργός Οικονομικών, για να βάλει τάξη στις απαράδεκτες πολύ μεγάλες και τιμωρητικές υπερχρεώσεις που επιβάλουν οι τράπεζες στους πελάτες τους και ιδιαίτερα στους συνταξιούχους που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την νέα τεχνολογία».

«Η ΕΚΥΣΥ από τον Απρίλιο του 2019 έχει κάνει πάρα πολλά διαβήματα προς όλους τους αρμοδίους- Υπουργείο Οικονομικών, Κεντρική Τράπεζα και τον περασμένο μήνα ξανά προς στις ίδιες τις τράπεζες διαμαρτυρόμενη για τις αυθαιρεσίες και την αχορταγία των τραπεζών», αναφέρεται.

Προστίθεται ότι αναμένουν το διάταγμα που θα προστατεύσει πραγματικά τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και ιδιαίτερα τους συνταξιούχους και να καταργήσει όλες τις χρεώσεις που επέβαλαν αυθαίρετα οι τράπεζες και με αναδρομική ισχύ να γίνουν διορθώσεις στους λογαριασμούς.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Μεγάλος στόχος η διασφάλιση υπηρεσιών παιδείας και υγείας σε ορεινές περιοχές»

ΠτΔ: «Μεγάλος στόχος η διασφάλιση υπηρεσιών παιδείας και υγείας σε ορεινές περιοχές»

Στον στόχο της Κυβέρνησης να υπάρχει παροχή υπηρεσιών Παιδείας και Υγείας σε όλες τις κοινότητες της Κύπρου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου του Νεόφυτου Ροδινού, στην κοινότητα της Ποταμιούς, της επαρχίας Λεμεσού, την οποία για πρώτη φορά επισκέπτεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας