Η Alpha Bank Cyprus Ltd στηρίζει τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Φίλων Νεφροπαθών

Η Alpha Bank Cyprus Ltd  στηρίζει τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Φίλων Νεφροπαθών

Η Alpha Bank Cyprus Ltd στηρίζει και φέτος, ως Κύριος Χορηγός, την Εβδομάδα Ενημέρωσης και Πρόληψης πάνω σε Νεφρολογικά Προβλήματα που διοργανώνεται από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Φίλων Νεφροπαθών (ΠΣΦΝ), στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Η φετινή Ετήσια Εβδομάδα Ενημέρωσης και Πρόληψης, που διεξάγεται για 28η συνεχόμενη χρονιά, θα λάβει χώρα 9 έως 15 Μαρτίου 2020 και, όπως κάθε χρόνο, συμπίπτει με τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νεφρού. Περιλαμβάνει ενημερωτικές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές παρουσιάσεις, αλλά και Παγκύπριο Έρανο για την ενίσχυση του ταμείου του ΠΣΦΝ.

Η Alpha Bank Cyprus Ltd συμμετέχει με δελτία εισφοράς για τον Παγκύπριο Έρανο, που είναι διαθέσιμα στο Δίκτυο Καταστημάτων της, ενώ ταυτόχρονα προβάλλει την εκστρατεία του Συνδέσμου μέσω τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών μηνυμάτων, αλλά και ενημερωτικού υλικού στα Καταστήματα και στην ιστοσελίδα της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE