Ικανοποιήθηκε το αίτημά τους και άρχισαν δουλειά οι μηχανοδηγοί στο λιμάνι Λεμεσού

Ικανοποιήθηκε το αίτημά τους και άρχισαν δουλειά οι μηχανοδηγοί στο λιμάνι Λεμεσού

Πίσω στην εργασία τους επέστρεψαν οι μηχανοδηγοί στο τερματικό εμπορευματοκιβωτίων του λιμανιού Λεμεσού, μετά την καταβολή ολόκληρου του ποσού υπερωριακής απασχόλησης κατά την αργία των Θεοφανείων.

Σύμφωνα με συντεχνιακές πηγές, μετά από διαβουλεύσεις, η Eurogate ικανοποίησε το αίτημα τους και έτσι οι μηχανοδηγοί αποφάσισαν να άρουν τη στάση εργασίας που ξεκίνησαν από χθες και να πιάσουν άμεσα δουλειά.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η εταιρεία διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να τους καταβάλλει πλήρως τα ωφελήματα τους σε σχέση με την υπερωριακή απασχόληση, ενώ επιφυλάχθηκε να συζητήσει το θέμα κατά την ανανέωση της Συλλογικής Σύμβασης που θα γίνει στο τέλος του έτους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Αρχή κατά της Διαφθοράς δεν διαπίστωσε κανένα πρόβλημα...η επιτροπή πρέπει να εργαστεί απερίσπαστη»

ΠτΔ: «Η Αρχή κατά της Διαφθοράς δεν διαπίστωσε κανένα πρόβλημα...η επιτροπή πρέπει να εργαστεί απερίσπαστη»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε ότι πριν από τον διορισμό του Ηλία Αναγνωστόπουλου στην ομάδα των ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών, υπήρξε επικοινωνία με την Αρχή κατά της Διαφθοράς, η οποία επιβεβαίωσε πως δεν υφίσταται οποιοδήποτε κώλυμα ή πρόβλημα σχετικά με την επιλογή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE