ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΑΠΑΓΩΓΗ: Ψάχνουν στον φράχτη του Κούρρη για στοιχεία – «Εάν προκύψει κάτι θα έρθουν δύτες»

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΑΠΑΓΩΓΗ: Ψάχνουν στον φράχτη του Κούρρη για στοιχεία – «Εάν προκύψει κάτι θα έρθουν δύτες»

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του Ahmed Zaidan και το Σάββατο 7/3.

Toυ Ανδρέα Πογιατζή 

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΤΑΕ Λεμεσού και εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής διεύθυνσης της πόλης, Ιωάννη Σωτηριάδη, οι έρευνες των αρχών, στέφονται προς τα φράγματα και αυτή την στιγμή διεξάγεται πτήση του drone της Αστυνομίας, πάνω από το φράγμα του Κούρρη στην Λεμεσό, για χαρτογράφηση, λήψη φωτογραφιών και βίντεο.


Μετά την πληροφορία, για πρόσωπα, που πυροβολούσαν και έβαλαν δια της βίας άνδρα στο πορτ μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου, οι έρευνες των αρχών στράφηκαν, σύμφωνα με τον κ. Σωτηριάδη, στον Κούρρη και μετέπειτα σε όλα τα φράγματα.

Σύμφωνα πάντα με τον επικεφαλής της Αστυνομίας στην Λεμεσό, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο, χωρίς να υπάρχουν χειροπιαστά στοιχεία, να έριξαν το αυτοκίνητο με τον Ahmed Zaidan μέσα σε κάποιο φράχτη.

Ο κ. Σωτηριάδης μας ανέφερε πως σε περίπτωση που οι δράστες έριξαν το αυτοκίνητο στον φράχτη, τότε αυτό θα είναι κοντά στην στεριά και έτσι γίνονται προκαταρκτικές εξετάσεις στον Κούρρη και θα ακολουθήσουν εξετάσεις και σε άλλα φράγματα.

«Αν οι έρευνες φέρουν στο φως στοιχεία, πως το αυτοκίνητο ενδεχομένως να είναι σε φράχτη, τότε θα κληθούν δύτες, για εξετάσεις», μας ανάφερε ο κ. Σωτηριάδης

Υπενθυμίζουμε πως το πρωί της Τετάρτης 04/03, μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού μετά από πληροφορία που πιστεύεται πως σχετίζεται με την υπόθεση απαγωγής με σκοπό τον φόνο εκ προμελέτης, του 31χρονου Σύρου Ahmed Zaidan, που ελλείπει από την οικία του από τις 14 Φεβρουαρίου, τέθηκαν σε κινητοποίηση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μαρτυρία που εξασφαλίστηκε αναφέρει πως την ίδια χρονική περίοδο της εξαφάνισης του 31χρονου, τρία πρόσωπα θεάθηκαν στην περιοχή της Ερήμης να βάζουν δια της βίας ένα πρόσωπο στον χώρο αποσκευών αυτοκινήτου, ενώ ένας εξ αυτών φέρεται να κρατούσε όπλο.

Στην περιοχή μετέβησαν για έρευνες μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, σε μια προσπάθεια εξασφάλισης στοιχείων και τεκμηρίων που ίσως βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης, για την οποία τελεί υπό 8ήμερη κράτηση 35χρονος αραβικής καταγωγής.

Η Αστυνομία εκτιμά πως κίνητρο για την απαγωγή και εξαφάνιση του 31χρονου είναι οι οικονομικές διαφορές και η διακίνηση ναρκωτικών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top