ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΑΠΑΓΩΓΗ: «Έβαζαν δια της βίας ένα πρόσωπο στον χώρο αποσκευών αυτοκινήτου»

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΑΠΑΓΩΓΗ: «Έβαζαν δια της βίας ένα πρόσωπο στον χώρο αποσκευών αυτοκινήτου»

Σε κινητοποίηση τέθηκαν το πρωί της Τετάρτης 04/03, μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού μετά από πληροφορία που πιστεύεται πως σχετίζεται με την υπόθεση απαγωγής με σκοπό τον φόνο εκ προμελέτης, του 31χρονου Σύρου Ahmed Zaidan, που ελλείπει από την οικία του από τις 14 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μαρτυρία που εξασφαλίστηκε αναφέρει πως την ίδια χρονική περίοδο της εξαφάνισης του 31χρονου, τρία πρόσωπα θεάθηκαν στην περιοχή της Ερήμης να βάζουν δια της βίας ένα πρόσωπο στον χώρο αποσκευών αυτοκινήτου, ενώ ένας εξ αυτών φέρεται να κρατούσε όπλο.

Στην περιοχή μετέβησαν για έρευνες μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, σε μια προσπάθεια εξασφάλισης στοιχείων και τεκμηρίων που ίσως βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης, για την οποία τελεί υπό 8ήμερη κράτηση 35χρονος αραβικής καταγωγής.

Η Αστυνομία εκτιμά πως κίνητρο για την απαγωγή και εξαφάνιση του 31χρονου είναι οι οικονομικές διαφορές και η διακίνηση ναρκωτικών.

 Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top