Υπ. Εσωτερικών: Στόχος μας να δώσουμε στους πολίτες καλύτερες υπηρεσίες σε χαμηλότερο κόστος

Υπ. Εσωτερικών: Στόχος μας να δώσουμε στους πολίτες καλύτερες υπηρεσίες σε χαμηλότερο κόστος

Στόχος μας είναι να δώσουμε στους πολίτες αυτού του τόπου καλύτερες υπηρεσίες σε χαμηλότερο κόστος, ανέφερε σε δηλώσεις του στην Πάφο ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής.  


O Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής είπε πως την ερχόμενη Δευτέρα στο Υπουργικό Συμβούλιο το Υπουργείο Εσωτερικών θα έχει στην ημερήσια του διάταξη την παρουσίαση των νομοθετημάτων για την τοπική αυτοδιοίκηση. 

Έχουμε, είπε, φτάσει στο τέλος, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του σε όλους τους φορείς κατά κύριο λόγο την Ένωση Δήμων και την Ένωση Κοινοτήτων για τη συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα. 

Ο κ. Νουρής εκτίμησε πως έχουμε φτάσει σε ένα σημείο, στο οποίο έχουμε πετύχει μια μέγιστη ομογνωμία και ομοθυμία και καλώς εχόντων των πραγμάτων, όπως είπε, θα οδηγηθούν τα νομοσχέδια στη Βουλή.
 
Είπε ακόμη πως θέλει να ελπίζει, αλλά και είναι σχεδόν σίγουρος ότι ανάλογες θα είναι και οι προθέσεις των κοινοβουλευτικών κομμάτων για να μπορέσουν μετά το εθνικό σχέδιο υγείας να κάνουν άλλη μια μεταρρύθμιση πραγματικότητα, αυτή της τοπικής αυτοδιοίκησης με συγκεκριμένους στόχους. 

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE