ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Σε Λευκωσία και Λεμεσό τα δύο κρούσματα- Τα νεότερα με στρατιώτες, μαθητές και κρατούμενο -VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ:  Σε Λευκωσία και Λεμεσό τα δύο κρούσματα- Τα νεότερα με στρατιώτες, μαθητές και κρατούμενο -VIDEO

Δεν υπάρχει λόγος για ιχνηλάτηση των συνεπιβατών του 25χρονου σύμφωνα με τον αρμόδιο Υπουργό καθώς τηρήθηκαν τα πρωτόκολλα ενώ «αγώνας δρόμου» θα γίνει για την ιχνηλάτηση των επαφών του 64χρονου.

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνου Ιωάννου και ο 25χρονος αλλά και ο 64χρονος είναι σε καλή κλινική κατάσταση και παρουσιάζουν «ήπια συμπτώματα». Ο 25χρονος είναι από τη Λεμεσό και ο 64χρονος από τη Λευκωσία, όπως ενημέρωσε ο Υπουργός.

Αναφορικά με τα άλλα ύποπτα περιστατικά, δηλαδή τους στρατιώτες, τον κρατούμενο αλλά και τους μαθητές, ο Υπουργός Υγείας απάντησε πως μετά τα σχετικά τεστ που τους έγιναν τα αποτελέσματα  ήταν αρνητικά.

Δεν συντρέχει λόγος για πανικό πρόσθεσε ο Κωννσταντίνος Ιωάννου και κάλεσε τους πολίτες ακολουθούν τις οδηγίες του Υπουργείου ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού. Δεν απέκλεισε μάλιστα να μπει σε καραντίνα κλινική στην οποία φέρεται να ήρθε σε επαφή με κόσμο ο 64χρονος επαγγελματίας υγείας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top