ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αρχίζει αγώνας δρόμου για τον 64χρονο επαγγελματία υγείας –Ψάχνουν τα άτομα με τα οποία ήρθε σε επαφή -VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αρχίζει αγώνας δρόμου για τον 64χρονο επαγγελματία υγείας –Ψάχνουν τα άτομα με τα οποία ήρθε σε επαφή -VIDEO

Δύσκολη χαρακτηρίζεται η μια εκ των δυο επιβεβαιωμένων περιπτώσεων κορωνοϊού.

Ο λόγος για τον 64χρονο Ελληνοκύπριο επαγγελματία υγείας, ο οποίος επέστρεψε στο νησί μας από την Αγγλία στις 3 Μαρτίου και μόλις τη Δευτέρα 09/03 παρουσιάστηκε για να υποβληθεί σε εξειδικευμένες εξετάσεις.

Σ΄ αυτές τις έξι μέρες ήρθε σε επαφή με πολίτες και ασθενείς και κατ΄ επέκταση οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας αρχίζουν προσπάθειες να εντοπίσουν τα άτομα αυτά και να ενεργοποιήσουν το πρωτόκολλο.

Όπως ξεκαθάρισε ο υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν προσπάθειες ιχνηλάτησης σε μια προσπάθεια για εντοπισμό των ατόμων με τα οποία ήρθε σε επαφή.

Ο κ. Ιωάννου, κατόπιν ερώτησης διευκρίνησε πως τις επόμενες ημέρες θα κληθούν αρκετά άτομα για εξετάσεις.

Να σημειωθεί ακόμη ότι ο 64χρονος είναι από τη Λευκωσία.

Επιμέλεια: Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE