Τρία ξενοδοχεία στα κατεχόμενα τέθηκαν σε καραντίνα

Τρία ξενοδοχεία στα κατεχόμενα τέθηκαν σε καραντίνα

 Τρία ξενοδοχεία στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, ένα εκ των οποίων το ξενοδοχείο Σάλαμις, τέθηκαν την Τρίτη 10/3 σε καραντίνα, μετά και το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού, στα κατεχόμενα, που αφορά σε γυναίκα τουρίστρια από τη Γερμανία.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα,  σε δηλώσεις του ο «υφυπουργός» υγείας Αλί Τσαϊγκούρ είπε ότι ο λόγος που τέθηκαν τα τρία ξενοδοχεία σε καραντίνα είναι γιατί τα άτομα που συνταξίδευσαν με την τουρίστρια διαμένουν στα τρία αυτά ξενοδοχεία.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE