Τρία ξενοδοχεία στα κατεχόμενα τέθηκαν σε καραντίνα

Τρία ξενοδοχεία στα κατεχόμενα τέθηκαν σε καραντίνα

 Τρία ξενοδοχεία στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, ένα εκ των οποίων το ξενοδοχείο Σάλαμις, τέθηκαν την Τρίτη 10/3 σε καραντίνα, μετά και το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού, στα κατεχόμενα, που αφορά σε γυναίκα τουρίστρια από τη Γερμανία.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα,  σε δηλώσεις του ο «υφυπουργός» υγείας Αλί Τσαϊγκούρ είπε ότι ο λόγος που τέθηκαν τα τρία ξενοδοχεία σε καραντίνα είναι γιατί τα άτομα που συνταξίδευσαν με την τουρίστρια διαμένουν στα τρία αυτά ξενοδοχεία.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE