Τρία ξενοδοχεία στα κατεχόμενα τέθηκαν σε καραντίνα

Τρία ξενοδοχεία στα κατεχόμενα τέθηκαν σε καραντίνα

 Τρία ξενοδοχεία στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, ένα εκ των οποίων το ξενοδοχείο Σάλαμις, τέθηκαν την Τρίτη 10/3 σε καραντίνα, μετά και το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού, στα κατεχόμενα, που αφορά σε γυναίκα τουρίστρια από τη Γερμανία.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα,  σε δηλώσεις του ο «υφυπουργός» υγείας Αλί Τσαϊγκούρ είπε ότι ο λόγος που τέθηκαν τα τρία ξενοδοχεία σε καραντίνα είναι γιατί τα άτομα που συνταξίδευσαν με την τουρίστρια διαμένουν στα τρία αυτά ξενοδοχεία.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμάν με ατζέντα τύπου Τατάρ - Πακέτο 10 σημείων που αγγίζει τα όρια έμμεσης αναγνώρισης»

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμάν με ατζέντα τύπου Τατάρ - Πακέτο 10 σημείων που αγγίζει τα όρια έμμεσης αναγνώρισης»

Η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον νεοεκλεγέντα κατοχικό ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμάν διεξήχθη σε μια περίοδο μειωμένης κινητικότητας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE