ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικά για την εφαρμογή του διατάγματος- Έγινε η πρώτη καταγγελία

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικά για την εφαρμογή του διατάγματος- Έγινε η πρώτη καταγγελία

Ξεκίνησαν ήδη οι έλεγχοι της Αστυνομίας σε μπαρ, καφετέριες και άλλους κλειστούς χώρους, ώστε να διαπιστωθεί αν εφαρμόζεται το διάταγμα, το οποίο εκδόθηκε ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού.

Το Διάταγμα που εξέδωσε ο Υπουργός Υγείας απαγορεύεται η συγκέντρωση σε κλειστούς χώρους πέραν των 75 προσώπων και όπως πληροφορούμαστε η σχετική οδηγία έχει διαβιβαστεί και στις κατά τόπους επαρχιακές Αστυνομικές Διευθύνσεις, με μέλη της Δύναμης να προβαίνουν σε ελέγχους ή και διερεύνηση καταγγελιών.

Σύμφωνα με το άρθρο (ι) του Διατάγματος, μέχρι και την 31η Μαρτίου 2020, απαγορεύεται η συγκέντρωση και η παραμονή στον ίδιο, ενιαίο κλειστό χώρο, ιδιωτικής ή δημόσιας χρήσεως, πέραν των 75 ατόμων συνολικά.

Όπως πληροφορούμαστε  η Αστυνομία θα κάνει αιφνιδιαστικούς ελέγχους εκεί όπου θα υπάρχουν καταγγελίες για συνάθροιση μεγάλου αριθμού ατόμων (πέραν των 75) και στη Λεμεσό έχει ήδη γίνει η πρώτη καταγγελία.

Συγκεκριμένα μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού προχώρησαν σε έλεγχο διαφόρων υποστατικών, στα οποία δεν παρουσιάστηκε οποιαδήποτε παραβίαση, ενώ η μόνη «παραφωνία» παρουσιάστηκε στο C2 Cyprus Casino στην περιοχή Ζακακίου όπου και προχώρησαν σε καταγγελία.

Διαβάστε εδώ τι προνοεί ο νόμος και ποιες είναι οι ποινες: ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Προνοεί βαριές ποινές ο νόμος για παραβίαση του διατάγματος περί συγκέντρωσης πέραν των 75 προσώπων

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top