Βουλή: Η Ολομέλεια θα πραγματοποιηθεί με το ελάχιστο δυναμικό υποστήριξης λόγω της οδηγίας για συγκεντρώσεις με λιγότερο από 75 άτομα

Βουλή: Η Ολομέλεια θα πραγματοποιηθεί με το ελάχιστο δυναμικό υποστήριξης λόγω της οδηγίας για συγκεντρώσεις με λιγότερο από 75 άτομα

Η Βουλή ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθεί η ολομέλεια της Παρασκευής (13/03), αλλά με το ελάχιστο δυναμικό υποστήριξης και χωρίς δημοσιογράφους, λόγω της οδηγίας για συγκεντρώσεις με ανώτατο όριο τα 75 άτομα.

Η ανακοίνωση της Βουλής:

Η Ολομέλεια της Παρασκευής (13/03) θα πραγματοποιηθεί.

Λογω των συνθηκών αλλά και των οδηγιών για συγκεντρώσεις (Κάτω από 75 ατομα) η Ολομέλεια θα πραγματοποιηθεί μόνο με τους βουλευτές και το ελάχιστο ανθρώπινο δυναμικό υποστήριξης. Συνεργάτες ή δημοσιογράφοι δεν θα μπορούν να παρίστανται στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Οπως γνωρίζετε οι εργασίες της Ολομέλειας μεταδίδονται απ' ευθείας από την τηλεόραση.Παρ' όλα αυτά, για όσους δημοσιογράφους επιθυμούν να παρίστανται στη Βουλή, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος στο σαλονάκι της καντίνας με όλη την ενημέρωση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE