Βουλή: Η Ολομέλεια θα πραγματοποιηθεί με το ελάχιστο δυναμικό υποστήριξης λόγω της οδηγίας για συγκεντρώσεις με λιγότερο από 75 άτομα

Βουλή: Η Ολομέλεια θα πραγματοποιηθεί με το ελάχιστο δυναμικό υποστήριξης λόγω της οδηγίας για συγκεντρώσεις με λιγότερο από 75 άτομα

Η Βουλή ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθεί η ολομέλεια της Παρασκευής (13/03), αλλά με το ελάχιστο δυναμικό υποστήριξης και χωρίς δημοσιογράφους, λόγω της οδηγίας για συγκεντρώσεις με ανώτατο όριο τα 75 άτομα.

Η ανακοίνωση της Βουλής:

Η Ολομέλεια της Παρασκευής (13/03) θα πραγματοποιηθεί.

Λογω των συνθηκών αλλά και των οδηγιών για συγκεντρώσεις (Κάτω από 75 ατομα) η Ολομέλεια θα πραγματοποιηθεί μόνο με τους βουλευτές και το ελάχιστο ανθρώπινο δυναμικό υποστήριξης. Συνεργάτες ή δημοσιογράφοι δεν θα μπορούν να παρίστανται στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Οπως γνωρίζετε οι εργασίες της Ολομέλειας μεταδίδονται απ' ευθείας από την τηλεόραση.Παρ' όλα αυτά, για όσους δημοσιογράφους επιθυμούν να παρίστανται στη Βουλή, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος στο σαλονάκι της καντίνας με όλη την ενημέρωση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Με το βλέμμα στο Κυπριακό, αλλά και με φόντο τις προεδρικές του 2028, ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη από τον Νίκο Χριστοδουλίδη, δύσκολα περνά απαρατήρητος. Από οι πρώτες πολιτικές αντιδράσεις, δείχνουν πως το θέμα δεν θα μείνει μόνο στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE