ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: «Εισαγόμενος» ο ιός στην Κύπρο- Από ποιες χώρες έφθασε στο νησί μας

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: «Εισαγόμενος» ο ιός στην Κύπρο- Από ποιες χώρες έφθασε στο νησί μας

Στα 14 έχουν ανέλθει τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στα εδάφη που ελέγχει η Κυπριακή Δημοκρατία. Άλλα πέντε θετικά εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα.

Ο ιός έχει έρθει στην Κύπρο από χώρες του εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα:

-Τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα μετά από επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο

-Τέσσερα θετικά ύστερα από ταξίδι στην Ελλάδα

-Δύο προσβληθέντες από παραμονή τους στην Ιταλία

-Ένα κρούσμα από επίσκεψη στην Γερμανία

Τα υπόλοιπα τρία επιβεβαιωμένα περιστατικά αφορούν το «ορφανό» κρούσμα του οδηγού ταξί από την Πάφο, ενώ για πρώτη φορά έχουμε θετικά αποτελέσματα στον κορωνοϊό από άτομα που ήρθαν σε επαφή με νοσούντες (δύο στον αριθμό)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE