ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Σαφής υπαινιγμός προς την Εκκλησια για μέτρα λόγω κορωνοϊού -VIDEO

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Σαφής υπαινιγμός προς την Εκκλησια για μέτρα λόγω κορωνοϊού -VIDEO

Την Παρασκευή (13/03) στις 21:00 τελικά άρχισε το διάγελμα του Προέδρου Nίκου Αναστασιάδη για τα νέα μέτρα που θα εξαγγείλει η κυβέρνηση σε σχέση με την αντιμετώπιση της έξαρσης του κορωνοϊού στο νησί μας.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αρχικά απέυθυνε έκκληση να περιοριστούν οι μετακινήσεις όλων για να σπάσει η αλυσίδα εξάπλωσης του ιού.

Σε ό,τι αφορά την εκκλησία δήλωσε με σαφείς υπαινιγμούς ότι, ‘ουδείς είναι υπεράνω ή μπορεί να εξαιρεθεί από την εφαρμογή όλων όσων έχουν αποφασιστέι‘.

Παράλληλα, δήλωσε ότι η σχέση με την Εκκλησία πρέπει να μετατραπεί σε στάση υπευθυνότητας και προστασίας των άλλων.

Χαρακτηριστικά είπε ότι σέβεται την ανάγκη όλων να στραφούν προς την θρησκεία για άντληση σθένους και δύναμης, αλλά θα ήθελε να επισημάνει ότι ‘εκ των βασικών αρετών της θρησκείας είναι η αγάπη προς τον πλησίον, η αδελφοσύνη και ο σεβασμός προς το κοινωνικό σύνολο‘. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο - Μετέφερε τη θέση για επανέναρξη διαπραγματεύσεων

Τα είπαν Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο - Μετέφερε τη θέση για επανέναρξη διαπραγματεύσεων

Αμετάβλητη παραμένει η θέση της Άγκυρας για λύση δυο κρατών στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε για το χθεσινό τετ-α-τετ Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE