Εμβολιασμός κατά κορωνοϊού στις 10 Φεβρουαρίου σε κατοίκους της Αθηένου

Εμβολιασμός κατά κορωνοϊού στις 10 Φεβρουαρίου σε κατοίκους της Αθηένου

Εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού, θα πραγματοποιηθεί σε δημότες του Δήμου Αθηένου στο Κέντρο Υγείας, στις 10 Φεβρουαρίου.

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «το Υπουργείο Υγείας, εισακούοντας αίτημα του Δήμου για να βοηθηθούν οι κάτοικοι που θέλουν να εμβολιασθούν εναντίον του κορωνοϊού και διαμένουν στην ακριτική Αθηένου, διευθέτησε όπως τo Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου πραγματοποιηθεί από κινητή μονάδα του Υπουργείου, εμβολιασμός κατοίκων του Δήμου. Ο εμβολιασμός για τον κορωνοϊο θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Υγείας Αθηένου, για άτομα 18 χρονών και άνω, τα οποία έχουν εμβολιασθεί ξανά τουλάχιστον 5 μήνες πριν και τα οποία, αν έχουν νοσήσει με την ασθένεια, πέρασε διάστημα τουλάχιστον 3 μηνών».

Προστίθεται ότι «ο εμβολιασμός θα αρχίσει στις 9 το πρωί και όσοι θα κάνουν εμβόλιο κορωνοϊού, μπορούν αν το επιθυμούν, να δηλώσουν και να κάνουν μαζί και το εμβόλιο της γρίπης».

Σημειώνεται ότι «όλοι οι κάτοικοι που θα εμβολιασθούν έχουν καταγραφεί από τον Δήμο Αθηένου και ενημερώνονται για παρουσίαση στο Κέντρο Υγείας σε διαφορετικά διαστήματα ανά ομάδες, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός στον χώρο».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE