ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ξυλοδαρμός 26χρονου στη Λεμεσό: Χειροπέδες σε 17χρονο για την επίθεση – Στις 5 συνολικά οι συλλήψεις

Ξυλοδαρμός 26χρονου στη Λεμεσό: Χειροπέδες σε 17χρονο για την επίθεση – Στις 5 συνολικά οι συλλήψεις

Πέμπτος ύποπτος, ηλικίας 17 ετών, εντοπίστηκε από την Αστυνομία και αφού ανακρίθηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς, σε σχέση με την υπόθεση επίθεσης και τραυματισμού άντρα ηλικίας 26 ετών, στις 06 Ιανουαρίου, στη Λεμεσό. Άλλοι τέσσερις ύποπτοι, ηλικίας 25, 24, 22 και 18 ετών, είχαν τις προηγούμενες ημέρες εντοπιστεί και συλληφθεί, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, ενώ η Αστυνομία αναζητεί αριθμό άλλων υπόπτων προσώπων.

Φωτογραφίες υπόπτων αναζητούμενων προσώπων, ανάμεσα τους και φωτογραφία του 17χρονου υπόπτου, αριθμημένη ως φωτογραφία 13, δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία στις 10 και στις 18 Ιανουαρίου, 2024, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό τους. Πληροφορίες που λήφθηκαν μετά και τη δημοσίευση των φωτογραφιών, οδήγησαν στην αναγνώριση των στοιχείων και εντοπισμό του 17χρονου υπόπτου, καθώς και στον εντοπισμό των δύο από τους άλλους τέσσερις ύποπτους, που έχουν ήδη εντοπιστεί. Οι φωτογραφίες των άλλων τεσσάρων υπόπτων, που έχουν εντοπιστεί, ήταν αριθμημένες ως φωτογραφίες 1, 3, 4, 5, 9, 10 και 15. Μετά και τον εντοπισμό των αναζητούμενων υπόπτων, η συνέχιση της δημοσίευσης των φωτογραφιών τους είναι αχρείαστη.

Δείτε φωτογραφίες:

Για την ίδια υπόθεση, η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί αριθμό άλλων υπόπτων προσώπων, φωτογραφίες των οποίων δίνονται εκ νέου στη δημοσιότητα, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση ή τον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Η επίθεση σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 6ης Ιανουαρίου, 2024, στη Λεμεσό, όταν 26χρονος φέρεται να δέχθηκε επίθεση από ομάδα 15-20 προσώπων. Από την επίθεση ο 26χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

* Κεντρική φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top