ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο Καλό Χωρίο - Λαμβάνει μέτρα η κοινότητα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο Καλό Χωρίο - Λαμβάνει μέτρα η κοινότητα

Σειρά μέτρων ανακοινώνει το Καλό Χωριό Λεμεσού, καθώς έχει επιβεβαιωθεί ότι κάτοικος της περιοχής έχει προσβληθεί από τον νέο κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση του στη σελίδα του σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, το κοινοτικό συμβούλιο καλεί όλους τους κάτοικους και επισκέπτες του χωριού όπως περιορίσουν στις απολύτως αναγκαίες τις διακινήσεις τους εντός της κοινότητας και να τηρούν αυστηρά τους κανόνες υγιεινής όπως έχουν ανακοινωθεί από το Υπουργείο Υγείας.

Καλούνται επίσης όλοι να αποφεύγουν επαφές με ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, ενώ σε περίπτωση που παρουσιάσουν συμπτώματα της νόσου, να επικοινωνήσουν αμέσως με τα τηλέφωνα 1420 ή 1450.

Επιπρόσθετα, τα καφενεία και εστιατόρια της κοινότητας θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεοτέρας ενώ το κοινοτικό συμβούλιο θα λάβει αμέσως όλες τις δέουσες ενέργειες για την απολύμανση όλων των δημόσιων χώρων της κοινότητας.

Τέλος, καλείται το κοινό να επιδείξει τη μέγιστη κοινωνική ευαισθησία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να συζητηθούν ημερομηνίες για να καθοριστεί το πότε θα γίνει η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE