Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Απτά αποτελέσματα από την κυβερνητική πολιτική για το Στεγαστικό
Η πολιτική της Κυβέρνησης για το Στεγαστικό, ανέφερε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στηρίζεται σε ένα ολοκληρωμένο πλάνο και υπάρχουν απτά αποτελέσματα.

Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης το βράδυ του Σαββάτου (14/03), έφτασαν από την Μέκκα 6-7 αεροσκάφη, οι επιβάτες των οποίων οδηγήθηκαν σε καραντίνα σε τρεις διαφορετικές φοιτητικές εστίες που εκκενώθηκαν σε Άγκυρα και Κόνια. Μέχρι στιγμής τέθηκαν σε καραντίνα 10 χιλιάδες 330 άτομα που έφτασαν από Μέκκα.
Σύμφωνα με τον διευθυντή θρησκευτικών υποθέσεων της Τουρκίας, αυτές τις μέρες αναμένεται να επιστρέψουν από προσκύνημα στη Μέκκα στην Τουρκία δύο χιλιάδες άτομα. Λόγω κορωνοϊού κάλεσε μάλιστα τις ευπαθείς ομάδες να κάνουν την προσευχή από το σπίτι τους.
ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




