ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η Αυστραλία θα επιβάλλει καραντίνα 14 ημερών σε όλους όσοι φθάνουν από το εξωτερικό

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η Αυστραλία θα επιβάλλει καραντίνα 14 ημερών σε όλους όσοι φθάνουν  από το εξωτερικό

Ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Σκοτ Μόρισον, ανακοίνωσε ότι οι αρχές της χώρας θα επιβάλουν 14ήμερη καραντίνα σε όλους όσοι φθάνουν στην επικράτεια από το εξωτερικό.

Μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (15/03), (τοπική ώρα 15:00 ώρα Κύπρου), στο πλαίσιο της προσπάθειάς τους να περιορίσουν την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η  Αυστραλία πρόκειται να απαγορεύσει να ελλιμενίζονται κρουαζιερόπλοια, αρχικά για τριάντα ημέρες, πρόσθεσε ο Μόρισον. Οι υγειονομικές αρχές της Αυστραλίας έχουν καταγράψει τρεις θανάτους εξαιτίας της ασθένειας COVID-19 και πάνω από 250 κρούσματα του SARS-CoV-2.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.