ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η Αυστραλία θα επιβάλλει καραντίνα 14 ημερών σε όλους όσοι φθάνουν από το εξωτερικό

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η Αυστραλία θα επιβάλλει καραντίνα 14 ημερών σε όλους όσοι φθάνουν  από το εξωτερικό

Ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Σκοτ Μόρισον, ανακοίνωσε ότι οι αρχές της χώρας θα επιβάλουν 14ήμερη καραντίνα σε όλους όσοι φθάνουν στην επικράτεια από το εξωτερικό.

Μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (15/03), (τοπική ώρα 15:00 ώρα Κύπρου), στο πλαίσιο της προσπάθειάς τους να περιορίσουν την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η  Αυστραλία πρόκειται να απαγορεύσει να ελλιμενίζονται κρουαζιερόπλοια, αρχικά για τριάντα ημέρες, πρόσθεσε ο Μόρισον. Οι υγειονομικές αρχές της Αυστραλίας έχουν καταγράψει τρεις θανάτους εξαιτίας της ασθένειας COVID-19 και πάνω από 250 κρούσματα του SARS-CoV-2.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.