ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ακυρώνει τα ραντεβού εξωτερικών ασθενών η Καρδιολογική Κλινική του ΓΝ Πάφου

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ακυρώνει τα ραντεβού εξωτερικών ασθενών η Καρδιολογική Κλινική του ΓΝ Πάφου

Ακυρώνει τα ραντεβού εξωτερικών ασθενών η Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου λόγω του κλεισίματος του Νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα, λόγω της έκτακτης κατάστασης και της ανάγκης για κλείσιμο του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου για 48 ώρες, η Καρδιολογική κλινική  ανακοινώνει πως θα προχωρήσει σε ακύρωση όλων των ραντεβού εξωτερικών ασθενών για τα ιατρεία και τα εργαστήρια της, για τη Δευτέρα 16 και Τρίτη 17 Μαρτίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του ΓΝ Πάφου Δρ. Joseph Μοutiri.

Ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του ΓΝ Πάφου αναφέρει πως οι  επηρεαζόμενοι ασθενείς θα ενημερωθούν τηλεφωνικά και θα γίνει διευθέτηση για νέο ραντεβού σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Επισημαίνει επίσης πως η Κλινική θα συνεχίσει να εφημερεύει αλλά θα γίνουν διευθετήσεις για νοσηλεία των ασθενών που θα χρήζουν εισαγωγής μέσω τμήματος Επειγόντων, σε άλλο νοσοκομείο.

Ακόμη, περιστατικά με οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου θα συνεχίσουν να μεταφέρονται από το τμήμα Επειγόντων του Νοσοκομείου μας, στο επεμβατικό εργαστήρι του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, συνοδεία καρδιολόγου, για πρωτογενή αγγειοπλαστική.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top