ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ: Σε συνθήκη έκτακτης ανάγκης η Κύπρος

ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ: Σε συνθήκη έκτακτης ανάγκης η Κύπρος

Το Υπουργικό Συμβούλιο θεωρεί ότι η Κυπριακή Δημοκρατία αντιμετωπίζει συνθήκες έκτακτης ανάγκης.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος, απαιτείται αίσθημα ευθύνης από τον καθένα, αλλά και κοινωνική αλληλεγγύη έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στην κρίσιμη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε. Βιώνουμε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, συμπλήρωσε.

Με την αποφασιστικότητα του κράτους και την κοινωνική ευαισθησία που ως λαός έχουμε δείξει πολλάκις, θα επιτευχθεί η ασφάλεια, έκλεισε την ομιλία του.

Στην συνέχεια παραχωρήθηκε ο λόγος στον Υπουργό Υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE