ΠΑΦΟΣ: Ξεκίνησε το δύσκολο έργο της περισυλλογής των σκυβάλων

ΠΑΦΟΣ: Ξεκίνησε το δύσκολο έργο της περισυλλογής των σκυβάλων

Ξεκίνησε το δύσκολο έργο της περισυλλογής των σκυβάλων διαμηνύουν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις ΟΗΟ-ΣΕΚ,ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ,ΔΕΕΚΔΩΚΩ-ΔΕΟΚ

Συγκεκριμένα, την συμφωνία για αναστολή των μέτρων στο Δήμο Πάφου, ανακοινώνουν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις ΟΗΟ-ΣΕΚ,ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ,ΔΕΕΚΔΩΚΩ-ΔΕΟΚ, με σχετική τους ανακοίνωση.

Όπως αναφέρουν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, όλοι αναγνωρίζουν την κρισιμότητα της κατάστασης λόγω κορωνοιού και κανένας δεν επιθυμεί να επιβαρύνει την δημόσια υγεία τις κρίσιμες αυτές ώρες.

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 15/3/2020 συνάντηση μεταξύ των συνδικαλιστικών οργανώσεων που εκπροσωπούν τους απεργούς και του ιδίου του Δημάρχου.

Κατά τη συνάντηση έχει επιτευχθεί συμφωνία για επανεξέταση του θέματος από το Δημοτικό Συμβούλιο στα τέλη Απριλίου. Μέχρι τότε θα δοθεί η δυνατότητα στο Δήμαρχο ,τις δημοτικές ομάδες και τις συντεχνίες να διεξάγουν διάλογο κάτι που ήταν ο πρωταρχικός στόχος των εργαζομένων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα

Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα

Την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξαγγέλλει ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE