ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά σε οικία από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά σε οικία από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος

Από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος προκλήθηκε πυρκαγιά στον Άγιο Τύχωνα Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η ώρα 13.26 την Κυριακή (16/03) δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε κουζίνα οικίας στον Άγιο Τύχωνα Λεμεσού.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Νικολάου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 13.50.

Από την πυρκαγιά και την θερμότητα ζημιές έπαθαν οι πάγκοι της κουζίνας και ο εξοπλισμός της κουζίνας. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά προκλήθηκε από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE