ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αναζητείται Επαγγελματίας Υγείας με επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα - Δεν έδωσε δείγμα και εξαφανίστηκε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αναζητείται Επαγγελματίας Υγείας με επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα - Δεν έδωσε δείγμα και εξαφανίστηκε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απουσιάζει από την οικία του στην Πάφο, από το Σάββατο 14/3/2020, ο Μάριος Κογιώνη, 34 χρόνων, Επαγγελματίας Υγείας με επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα εντός του νοσοκομείου Πάφου.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΙΓΜΑ στην Πάφο, Μάριο Ιγνατίου, αφού καλέστηκε να δώσει δείγμα ώστε να διαπιστωθεί εάν προσβλήθηκε από την ασθένεια, εξαφανίστηκε με αποτέλεσμα οι οικείοι του να καταγγείλουν στην Αστυνομία την εξαφάνισή του.

Όσον αφορά το κρούσμα στην Πάφο, αφορά ηλικιωμένο που νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του ΓΝ Πάφου. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της Αστυνομίας, το άτομο αυτό ενδεχομένως να εθεάθη στην Λευκωσία.

Ο Κογιώνη περιγράφεται ως ύψους 1.75 μ. περίπου, ισχυρής σωματικής διάπλασης, μελαχρινός, με μαύρα μαλλιά. Αυτός διακινείται με το αυτοκίνητο του μάρκας TOYOTA COROLLA χρώματος ασημί με αριθμούς εγγραφής ΚΚΡ830.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26-806021 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top