ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εντυπωσιακά μέτρα από περίπτερο και καφετέρια παράδοσης καφέ – Πρωτόγνωρες εικόνες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εντυπωσιακά μέτρα από περίπτερο και καφετέρια παράδοσης καφέ – Πρωτόγνωρες εικόνες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αλλάζει πλέον οι ζωή όλων μας και είμαστε υποχρεωμένοι να το δεχτούμε.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου 

Από το πρωί της Δευτέρας (16/03), τίποτα δεν μοιάζει ίδιο στην κυπριακή κοινωνία.

Συγκεκριμένα σε γνωστό περίπτερο της Λευκωσίας που λειτουργεί και ως καφεκοπτείο (διανομή καφέ) μια κορδέλα μπήκε μπροστά από το ταμείο για να εμποδίζει την κοντινή απόσταση μεταξύ του πελάτη και του υπαλλήλου.

Όσον αφορά στο ταμείο του περιπτέρου όπως θα διαπιστώσετε και στις πιο κάτω φωτογραφίες έχουν τοποθετηθεί ειδικά τζάμια για να εμποδίζουν το κάθε τι που κυκλοφορεί στην ατμόσφαιρα.

Σίγουρα είναι εικόνες πρωτόγνωρες κυρίως για την Κυπριακή κοινωνία αυτές που βλέπουμε αλλά μόνο αν δείξουμε ωριμότητα, υπευθυνότητα και σεβασμό στις ευάλωτες ομάδες, για καταπολέμηση της εξάπλωσης του ιού θα δούμε αυτή την κατάσταση να υποχωρεί σύντομα.

Δείτε φωτογραφιές: 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό επιχειρεί να αποκτήσει ξανά κινητικότητα, Λευκωσία, τουρκοκυπριακή πλευρά και Ηνωμένα Έθνη μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο επαφών, με πρώτο σημαντικό σταθμό τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE