ΠΑΦΟΣ: Ουρές πολιτών έξω από κυβερνητικές υπηρεσίες, τράπεζες, ΚΕΠ, και Ταχυδρομεία

ΠΑΦΟΣ: Ουρές πολιτών έξω από κυβερνητικές υπηρεσίες, τράπεζες, ΚΕΠ, και Ταχυδρομεία

Μεγάλες είναι οι ουρές πολιτών που σχηματίζονται έξω από κυβερνητικά γραφεία, υπηρεσίες και τραπεζικά ιδρύματα στην Πάφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, πολίτες μετά από υπόδειξη και λειτουργών των τμημάτων και υπηρεσιών, αναμένουν σε ουρές εκτός των κτηρίων για να εξυπηρετηθούν, εφαρμόζοντας την πρόνοια για ένα πρόσωπο ανά 8 τετραγωνικά μέτρα.

Μεγάλες ουρές σχηματίζονται έξω από τράπεζες, τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Ταχυδρομεία, τα κυβερνητικά γραφεία και διάφορες υπηρεσίες.

Σημειώνεται πως σήμερα, μετά την ανακοίνωση των μέτρων, μεγάλος αριθμός υπαλλήλων δεν προσήλθε στην εργασία του.

Ακόμη, μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων δεν έχουν λειτουργήσει, προς συμμόρφωση με τις σχετικές αποφάσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.