ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: «Από αύριο που θα μένουμε; Στα παγκάκια;» Κραυγή απόγνωσης από Κύπρια μάνα τριών παιδιών, εγκλωβισμένη στην Αθήνα

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: «Από αύριο που θα μένουμε; Στα παγκάκια;» Κραυγή απόγνωσης από Κύπρια μάνα τριών παιδιών, εγκλωβισμένη στην Αθήνα

Συγκλονίζει μία πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας που αυτή τη στιγμή βρίσκεται εγκλωβισμένη όπως κατήγγειλε στην Αθήνα.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Η κυρία Μαρία βγήκε στην τηλεφωνική γραμμή της εκπομπής «Αιχμές» το απόγευμα της Δευτέρας 16/3 και ανέφερε ότι επισκέφτηκε την Αθήνα για μια ιατρική εξέταση και τώρα δεν μπορεί να επιστρέψει στην Κύπρο, όπου την περιμένουν τα τρία ανήλικα παιδιά της.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, προφανώς δεν μπορεί να εξασφαλίσει το «πολυσυζητημένο» πιστοποιητικό/βεβαίωση με αποτέλεσμα να βρίσκεται εκτεθειμένη και μετέωρη στην ελληνική πρωτεύουσα.

Όπως δήλωσε έχει πληρωμένο ξενοδοχείο μέχρι την Τρίτη 17/3  και αναρωτήθηκε εκφράζοντας την ανησυχία της. «Από αύριο που θα μένουμε; Στα παγκάκια;»

Τα περιστατικά είναι δεκάδες και σίγουρα χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης, καθώς δεν μπορεί ένα κράτος να κλείνει τις πόρτες στους ίδιους τους πολίτες του. Την ίδια ώρα, οι αρμόδιοι Υπουργοί φαίνεται ότι δεν μπορούν να βγουν και να τοποθετηθούν δημόσια και επίσημα, αφήνοντας το χάος να γιγαντώνεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE