Στους 53 οι νεκροί από τον κορωνοϊό στο Ην. Βασίλειο

Στους 53 οι νεκροί από τον κορωνοϊό στο Ην. Βασίλειο

Στους 53 ανέρχονται πλέον τα θύματα του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής των Κοινοτήτων ο Υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ.

Συνολικά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν φτάσει τα 1.543.

Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε κατά 18 σε σχέση με την Κυριακή.

Η ανακοίνωση έγινε λίγα λεπτά μετά από την εξαγγελία των αναβαθμισμένων μέτρων κατά του ιού από τον Πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE