Στους 53 οι νεκροί από τον κορωνοϊό στο Ην. Βασίλειο

Στους 53 οι νεκροί από τον κορωνοϊό στο Ην. Βασίλειο

Στους 53 ανέρχονται πλέον τα θύματα του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής των Κοινοτήτων ο Υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ.

Συνολικά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν φτάσει τα 1.543.

Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε κατά 18 σε σχέση με την Κυριακή.

Η ανακοίνωση έγινε λίγα λεπτά μετά από την εξαγγελία των αναβαθμισμένων μέτρων κατά του ιού από τον Πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Η ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έστειλε σαφή μηνύματα τόσο για τις επιδιώξεις της ελληνοκυπριακής πλευράς όσο και για τα όρια των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE