Αναβολή 'εκλογών' στα κατεχόμενα λόγω κορωνοϊού

Αναβολή 'εκλογών' στα κατεχόμενα λόγω κορωνοϊού

O «πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους Ερσίν Τατάρ και ο «υπουργός εξωτερικών» Κουντρέτ Οζερσάι συναντήθηκαν με τους ηγέτες των τ/κ κομμάτων που εκπροσωπούνται στη «βουλή» και αποφάσισαν αναβολή των «προεδρικών εκλογών».

Σε δήλωση του κ. Τατάρ μετά τη συνάντηση, αναφέρεται ότι η διαδικασία των «προεδρικών εκλογών» δεν μπορεί να καθοριστεί εξαιτίας του κορωνοϊού. Επίσης αναφέρεται ότι η δημόσια υγεία είναι τα πιο σημαντικό πράγμα, και όλα τα πολιτικά κόμματα συμφωνούν σε αναβολή των «προεδρικών εκλογών».

Αναφέρεται επίσης ότι συνομίλησαν τηλεφωνικώς με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη και θα συναντηθούν αύριο στις 14.00 για να συζητήσουν τις διάφορες «νομικές» και «συνταγματκές» πτυχές του ζητήματος.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ βομβάρδισε εγκαταστάσεις πετρελαίου στο Ιράν - «Η Τεχεράνη δεν είναι ακόμα έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο»

LIVE: Το Ισραήλ βομβάρδισε εγκαταστάσεις πετρελαίου στο Ιράν - «Η Τεχεράνη δεν είναι ακόμα έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο»

Σε πολεμικό κλοιό βρίσκεται η Μέση Ανατολή για ακόμη μία μέρα, με τον ισραηλινό στρατό να δηλώνει ότι σχεδιάζει να συνεχίσει την επιχείρηση του στο Ιράν για τουλάχιστον  τρεις ακόμη εβδομάδες. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline

BEST OF TOTHEMAONLINE