ΕΚΤΑΚΤΟ - ΛΑΡΝΑΚΑ: Εγκλωβισμένοι στο αεροπλάνο Κύπριοι φοιτητές και ταξιδιώτες -Δεν τους αφήνουν να κατέβουν

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΛΑΡΝΑΚΑ: Εγκλωβισμένοι στο αεροπλάνο Κύπριοι φοιτητές και ταξιδιώτες -Δεν τους αφήνουν να κατέβουν

Εγκλωβισμένοι Κύπριοι ταξιδιώτες και φοιτητές που αφίχθηκαν στην Κύπρο στις 19:30 με πτήση της easyjet.

Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου και η Αστυνομία δεν επιτρέπουν την αποβίβαση 40 περίπου ταξιδιωτών ανάμεσα τους 5 φοιτητές , επικαλούμενοι το σχετικό διάταγμα της κυβέρνησης, περί απαγόρευσης εισόδου στη Δημοκρατία σε όσους Κύπριους πολίτες δεν έχουν έγγραφο που βεβαιώνει ότι είναι καλά στη υγεία τους.

Εδώ να σημειωθεί ότι στην Αγγλία κανένα ιατρικό κέντρο δεν εκδίδει το χαρτί που ζητά η κυβέρνηση.

Αυτή τη στιγμή περίπου 40 άτομα ανάμεσα τους 5 φοιτητές είναι εγκλωβισμένοι και είναι αμφίβολο κατά πόσον θα τους επιτραπεί η είσοδος. Μάλιστα τους αναφέρουν ότι ενδεχομένως να τους στείλουν πίσω στη Αγγλία.

Έγκριτος νομικός μας ανέφερε ότι με βάση το θεμελιώδες άρθρο 14 του Συντάγματος δεν μπορεί κανείς να αποστερήσει από οποιονδήποτε πολίτη της Κυρπιακής Δημοκρατίας το δικαίωμα να εισέλθει στη Κύπρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση των καταγγελιών που ταλανίζουν το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, καθώς ο δημοσιογράφος Μακάριος Δρουσιώτης βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Αρχηγείο Αστυνομίας, συνοδευόμενος από τη νομική του εκπρόσωπο, Λητώ Καριόλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE