ΙΤΑΛΙΑ: Ξεπέρασαν τις δύο χιλιάδες οι νεκροί από τον κορωνοϊό

ΙΤΑΛΙΑ: Ξεπέρασαν τις δύο χιλιάδες οι νεκροί από τον κορωνοϊό

Σε 2.158 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών στην Ιταλία εξαιτίας του νέου κορωνοϊού, μια αύξηση 349 θανάτων σε σύγκριση με τον τελευταίο απολογισμό, την Κυριακή (16/3)- (1.809).

Συνολικά, τα κρούσματα του Covid-19 σε ολόκληρη τη χώρα είναι πλέον 27.980, (3.233 νέες μολύνσεις) από τα 24.747 την Κυριακή. Παράλληλα οι ιασθέντες σήμερα έφτασαν τους 2.749, ενώ χθες 2.335 άνθρωποι είχαν ιαθεί.

Αναλυτικά, στην Λομβαρδία συνολικά υπάρχουν 14.649 κρούσματα και 1.420 νεκροί. Στην περιφέρεια Εμίλια Ρομάνια μολύνθηκαν 3.522 άνθρωποι και οι νεκροί, συνολικά, είναι 346. Στο δε Βένετο σημειώθηκαν 2.473 μεταδόσεις και υπάρχουν 69 νεκροί.

H Υπουργός Υγείας της Πορτογαλίας Μάρτα Τεμίντο ανακοίνωσε σήμερα τον πρώτο θάνατο στην Πορτογαλία από τον νέο κορωνοϊό. Πρόκειται για έναν 80χρονο ασθενή που κατέληξε σήμερα, έπειτα από "αρκετές ημέρες" νοσηλείας σε νοσοκομείο. Ο άνδρας έπασχε και από άλλες ασθένειες", δήλωσε η Υπουργός κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Ο θάνατός αυτός είναι ο πρώτος από τότε που άρχισε η επιδημία του κορωνοϊού. Η Πορτογαλία έχει αναφέρει έως σήμερα 331 κρούσματα του κορωνοϊού.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE