ΔΙΕΘΝΗ

ΙΤΑΛΙΑ: Ξεπέρασαν τις δύο χιλιάδες οι νεκροί από τον κορωνοϊό

ΙΤΑΛΙΑ: Ξεπέρασαν τις δύο χιλιάδες οι νεκροί από τον κορωνοϊό

Σε 2.158 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών στην Ιταλία εξαιτίας του νέου κορωνοϊού, μια αύξηση 349 θανάτων σε σύγκριση με τον τελευταίο απολογισμό, την Κυριακή (16/3)- (1.809).

Συνολικά, τα κρούσματα του Covid-19 σε ολόκληρη τη χώρα είναι πλέον 27.980, (3.233 νέες μολύνσεις) από τα 24.747 την Κυριακή. Παράλληλα οι ιασθέντες σήμερα έφτασαν τους 2.749, ενώ χθες 2.335 άνθρωποι είχαν ιαθεί.

Αναλυτικά, στην Λομβαρδία συνολικά υπάρχουν 14.649 κρούσματα και 1.420 νεκροί. Στην περιφέρεια Εμίλια Ρομάνια μολύνθηκαν 3.522 άνθρωποι και οι νεκροί, συνολικά, είναι 346. Στο δε Βένετο σημειώθηκαν 2.473 μεταδόσεις και υπάρχουν 69 νεκροί.

H Υπουργός Υγείας της Πορτογαλίας Μάρτα Τεμίντο ανακοίνωσε σήμερα τον πρώτο θάνατο στην Πορτογαλία από τον νέο κορωνοϊό. Πρόκειται για έναν 80χρονο ασθενή που κατέληξε σήμερα, έπειτα από "αρκετές ημέρες" νοσηλείας σε νοσοκομείο. Ο άνδρας έπασχε και από άλλες ασθένειες", δήλωσε η Υπουργός κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Ο θάνατός αυτός είναι ο πρώτος από τότε που άρχισε η επιδημία του κορωνοϊού. Η Πορτογαλία έχει αναφέρει έως σήμερα 331 κρούσματα του κορωνοϊού.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top