ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Μηνύματα από αστέρες του Χόλιγουντ για κορωνοϊο: 'Μείνετε μέσα'

Μηνύματα από αστέρες του Χόλιγουντ για κορωνοϊο: 'Μείνετε μέσα'

Ο πρώην "Εξολοθρευτής" Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ λέει στους Αμερικανούς να "αγνοήσουν τους ηλίθιους", η Λέιντι Γκάγκα δηλώνει ότι μένει σπίτι με τα σκυλιά της και η Τέιλορ Σουίφτ στέλνει το μήνυμα ότι χρειάζονται θυσίες, καθώς προτρέπει τα 128 εκατομμύρια των θαυμαστών της να αποφεύγουν τις κοινωνικές επαφές, σε μια προσπάθεια αναχαίτισης της διασποράς του νέου κορωνοϊού.

Την ώρα που οι αμερικανικές αρχές εντείνουν τις εκκλήσεις τους προς τους Αμερικανούς να πλένουν τα χέρια τους και να αυτο-απομονωθούν όσο το δυνατόν περισσότερο, η Αριάνα Γκράντε και η Χάιντι Κλουμ ενώνουν τις φωνές τους με άλλες προσωπικότητες της σόουμπιζ υπέρ της δραστικής μείωσης των κοινωνικών αλληλεπιδράσεων.

"Βλέπω πολλές συναθροίσεις και αγκαλιές και πάρτι να συνεχίζουν να γίνονται. Είναι καιρός να ακυρώσετε σχέδια, να απομονωθείτε όσο μπορείτε" ήταν το μήνυμα που ανάρτησε η Σουίφτ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χθες. "Είναι μια πραγματικά τρομαχτική εποχή, όμως πρέπει να κάνουμε θυσίες αυτή τη στιγμή" συμπλήρωσε.

Η Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες ανακοίνωσαν το κλείσιμο των μπαρ, των κινηματογράφων και των εστιατορίων από σήμερα, καθώς ο απολογισμός των νεκρών από τον νέο κορωνοϊό αυξήθηκε το Σαββατοκύριακο στους 65.

Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, ανάρτησε ένα βίντεο όπου διακρίνεται ο ίδιος στην κουζίνα του να αγκαλιάζει τα δύο πόνι του. "Δεν βγαίνουμε έξω. Δεν πηγαίνουμε στα εστιατόρια. Δεν κάνουμε τίποτα παρόμοιο πλέον" είπε στο βίντεο που ανάρτησε χθες.

"Μείνετε στο σπίτι όσο μπορείτε. Να ακούτε τους ειδικούς, να αγνοείτε τους ηλίθιους". Από την πλευρά της, το αστέρι της ποπ Αριάνα Γκράντε απάντησε σε αναρτήσεις χρηστών του διαδικτύου που κόμπαζαν ότι συχνάζουν σε μπαρ και δημόσιους χώρους παρά την επιδημία του κορονοϊού.

"Είναι απίστευτα επικίνδυνο και εγωιστικό να παίρνετε αυτήν την κατάσταση αψήφιστα" έγραψε η τραγουδίστρια στους 177 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram. Το πρώην κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, Ολγα Κιριλένκο, που πρωταγωνίστησε στο "Quantum of Solace" το 2008, ανακοίνωσε χθες ότι "έχει κλειστεί στο σπίτι" αφού διαγνώστηκε με τον νέο κορωονοϊό, όπως άλλωστε ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Ουίλσον.

Η καλλονή Χάιντι Κλουμ γνωστοποίησε ότι θα μείνει μακριά από τον σύζυγό της, τον μουσικό Τομ Κάουλιτς, καθώς είχε πυρετό πριν από μία εβδομάδα. Η Κλουμ είπε ότι εξετάστηκε για τον Covid-19, όμως δεν έχει ενημερώσει για τα αποτελέσματα. "Οσο και να θέλω να τον αγκαλιάσω και να τον φιλήσω, είναι σημαντικότερο να κάνω το σωστό και να μην το μεταδώσω" έγραψε στο Instagram.

Η τραγουδίστρια Μάιλι Σάιρους απηύθυνε έκκληση στους θαυμαστές της να μην σπεύδουν πανικόβλητοι στα σούπερ μάρκετ. "Κανείς δεν χρειάζεται κάθε σούπα που υπάρχει στο κατάστημα" έγραψε στο Twitter.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top