ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε επαφή με τ/κ πλευρά ο Φυλακτού - Επιλογή να πάρουν τους φοιτητές με ασθενοφόρο

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε επαφή με τ/κ πλευρά ο Φυλακτού - Επιλογή να πάρουν τους φοιτητές με ασθενοφόρο

Σε επαφή με τον Τ/κ ομόλογό του στη δικοινοτική Τεχνική Επιτροπή για την Υγεία βρίσκεται ο Ε/κ συμπρόεδρος της Επιτροπής Λεωνίδας Φυλακτού, υπό το φως της δήλωσης του «πρωθυπουργού» στα κατεχόμενα Ερσίν Τατάρ πως στους επιβάτες που έφθασαν χθες βράδυ στο αεροδρόμιο Λάρνακας με πτήση από τη Βρετανία και έχουν τεθεί υπό περιορισμό στα ειδικά κέντρα που έχουν καθοριστεί για 14 ημέρες περιλαμβάνονται και Τουρκοκύπριοι φοιτητές.

«Είμαι σε επαφή με τον ομόλογό μου στη δικοινοτική Επιτροπή και του ζήτησα να μας δώσουν τα ονόματα των ατόμων αυτών», δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Φυλακτού.

Σημείωσε ακόμη πως μέσω του ιδίου το Υπουργείο Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας ενημέρωσε την τ/κ πλευρά πως δίδει την επιλογή στα άτομα αυτά αν θέλουν να μεταφερθούν στα κατεχόμενα με ασθενοφόρο που θα έλθει στις ελεύθερες περιοχές για τον σκοπό αυτό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού η Κοινή Διακήρυξη Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Ενίσχυση σε ασφάλεια, αντιτρομοκρατία και θαλάσσια συνεργασία

Ιδού η Κοινή Διακήρυξη Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Ενίσχυση σε ασφάλεια, αντιτρομοκρατία και θαλάσσια συνεργασία

Περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας σε επίπεδο ενόπλων δυνάμεων συμφώνησαν οι ηγέτες της Κύπρου, της Ελλάδας και του Ισραήλ κατά την δέκατη Τριμερή Σύνοδο Κορυφής

BEST OF TOTHEMAONLINE