Τράπεζα Κύπρου: Μόνο διαδικτυακά οι πληρωμές λογαριασμών κοινής ωφελείας

Τράπεζα Κύπρου: Μόνο διαδικτυακά οι πληρωμές λογαριασμών κοινής ωφελείας

Η Τράπεζα Κύπρου ενημερώνει τους πελάτες της ότι από την Τρίτη 17/03/2020 οι πληρωμές λογαριασμών κοινής ωφέλειας (utility bills) από οποιοδήποτε οργανισμό θα γίνονται μόνο διαδικτυακά.

Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται ότι η επιλογή πληρωμής λογαριασμών μέσω των διαδικτυακών υπηρεσιών είναι εύκολη, ασφαλής και δωρεάν. Οι πελάτες της Τράπεζας μπορούν να προχωρήσουν σε πληρωμές μέσω της υπηρεσίας 1Bank στο κινητό τους τηλέφωνο ή ηλεκτρονικό υπολογιστή.
 
Εναλλακτικά, υφίσταται επιπλέον η υπηρεσία JCC Smart την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει το ευρύ κοινό.
 
Ως εκ τούτου, δεν θα γίνονται αποδεκτές πληρωμές των συγκεκριμένων οργανισμών στα ταμεία της Τράπεζας.
 
Οι πελάτες της Τράπεζας μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή 1Bank ή στον σύνδεσμο https://online.bankofcyprus.com/netteller-web

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE