ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΟΑΥ και ΠΙΣ συντάσσονται πλήρως με τις προσπάθειες του Υπουργείου Υγείας

ΟΑΥ και ΠΙΣ συντάσσονται πλήρως με τις προσπάθειες του Υπουργείου Υγείας

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) και ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) συντάσσονται πλήρως με τις προσπάθειες του Υπουργείου Υγείας, για την αντιμετώπιση της εξελισσόμενης πανδημίας του κορωνοϊού και δηλώνουμε την ετοιμότητά τους να συνεργαστούν στενά και αρμονικά.

Σε κοινή ανακοίνωσή τους, ΟΑΥ και ΠΙΣ δηλώνουν την ετοιμότητά τους να συνεργαστούν στενά και αρμονικά, όπως και να συνεχίσουν να συμβάλλουν και να συνδράμουν με τις προσπάθειες του Υπουργείου Υγείας, θέτοντας τους μηχανισμούς του Γενικού Σχεδίου Υγείας (ΓεΣΥ) και την ιατρική κοινότητα στη διάθεση του Υπουργείου.

Χαιρετίζουν και επικροτούν τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλουν αυτή την περίοδο οι επαγγελματίες υγείας και αναμένουν ότι αυτή η τιτάνια προσπάθεια θα συνεχιστεί και όλοι οι επαγγελματίες υγείας του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και υπευθυνότητα να παρέχουν τις υπηρεσίες τους, εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις οδηγίες του Υπουργείου Υγεία,  καθώς και τις δέουσες πρακτικές που επιβάλλει η επαγγελματική τους ιδιότητα.

Από ΚΥΠΕ 
    

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top