Κυπριακή Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας: Όλοι οι εντατατικολόγοι να συνδράμουν στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Κυπριακή Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας: Όλοι οι εντατατικολόγοι να συνδράμουν στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Το διοικητικό συμβούλιο της Κυπριακής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας εκφράζει την αλληλεγγύη και ευχαριστίες του σε όλους τους επαγγελματίες υγείας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας από τον SΑRS Cov 2 (κορωνοϊό) και καλεί όλους τους εντατικολόγους στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα να συνδράμουν την προσπάθεια.

«Δηλώνουμε την πλήρη υποστήριξη μας στις προσπάθειες που καταβάλλει το Υπουργείο Υγείας και ο ΟΚΥΠΥ στην αντιμετώπιση της κρίσης. Καλούμε δε όλους τους συνάδελφους εντατικολόγους στον Δημόσιο ή Ιδιωτικό τομέα, να συνδράμουν με κάθε δυνατό τρόπο σε αυτή την προσπάθεια», αναφέρεται.

Παράλληλα ενθαρρύνουν όλους και όλες να συμμετάσχουν στην φροντίδα αυτών των ασθενών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, όποτε αυτό τους ζητηθεί.

«Είμαστε βέβαιοι ότι με τη συνεργασία και καλή θέληση όλων των εμπλεκομένων στα Δημόσια και Ιδιωτικά νοσηλευτήρια, τη σωστή διαχείριση κλινών εντατικής και με το ψηλό επίπεδο φροντίδας που παρέχεται στις Εντατικές Μονάδες του τόπου μας, οι βαριά πάσχοντες με COVID 19 θα έχουν την καλύτερη δυνατή έκβαση», αναφέρεται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE