ΠΑΦΟΣ: Κρυβόταν κάτω από την κουκούλα της φόρμας του – Έμπλεξε με αυτά που βρήκαν πάνω του

ΠΑΦΟΣ: Κρυβόταν κάτω από την κουκούλα της φόρμας του – Έμπλεξε με αυτά που βρήκαν πάνω του

Υπό κράτηση τέθηκε 23χρονος για παράνομη κατοχή περιουσίας και κλοπή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 02:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (18/03), άγνωστο πρόσωπο, κινείτο ύποπτα σε οδό στην Κάτω Πάφο.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, ενώ περίπολα έσπευσαν στο μέρος, και εντόπισαν ένα πρόσωπο, ηλικίας 23 χρόνων, που όπως διαφάνηκε κατάγεται από την Ουκρανία και διαμένει στα Κούκλια.

Ο νεαρός είχε καλυμμένο το κεφάλι του με την κουκούλα της φόρμας του.

Σε σωματική έρευνα που του έγινε, ανευρέθηκαν τρία ασημένια δαχτυλίδια, δύο ασημένια μενταγιόν και ένα ασημένιο βραχιόλι αξίας 1.350 ευρώ.

Ο 23χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου ωστόσο αρνείται να συνεργαστεί με τους ανακριτές. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE