ΠΑΦΟΣ: Κρυβόταν κάτω από την κουκούλα της φόρμας του – Έμπλεξε με αυτά που βρήκαν πάνω του

ΠΑΦΟΣ: Κρυβόταν κάτω από την κουκούλα της φόρμας του – Έμπλεξε με αυτά που βρήκαν πάνω του

Υπό κράτηση τέθηκε 23χρονος για παράνομη κατοχή περιουσίας και κλοπή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 02:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (18/03), άγνωστο πρόσωπο, κινείτο ύποπτα σε οδό στην Κάτω Πάφο.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, ενώ περίπολα έσπευσαν στο μέρος, και εντόπισαν ένα πρόσωπο, ηλικίας 23 χρόνων, που όπως διαφάνηκε κατάγεται από την Ουκρανία και διαμένει στα Κούκλια.

Ο νεαρός είχε καλυμμένο το κεφάλι του με την κουκούλα της φόρμας του.

Σε σωματική έρευνα που του έγινε, ανευρέθηκαν τρία ασημένια δαχτυλίδια, δύο ασημένια μενταγιόν και ένα ασημένιο βραχιόλι αξίας 1.350 ευρώ.

Ο 23χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου ωστόσο αρνείται να συνεργαστεί με τους ανακριτές. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE