Συνέρχεται με τηλεδιάσκεψη η Σύσκεψη Αρχηγών ή Εκπροσώπων των κομμάτων

Συνέρχεται με τηλεδιάσκεψη η Σύσκεψη Αρχηγών ή Εκπροσώπων των κομμάτων

Συνέρχεται στις 11.00 το πρωί (Τετάρτη 18/03), με τηλεδιάσκεψη η Σύσκεψη Αρχηγών ή Εκπροσώπων των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων, υπό τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη.

Αναμένεται ότι κατά τη Σύσκεψη Αρχηγών ο Πρόεδρος της Βουλής θα ενημερώσει το σώμα για την απόφασή του να δημιουργηθεί ομάδα διαχείρισης κρίσεων και να τεθούν άλλα ζητήματα που αφορούν τον ρόλο του νομοθετικού σώματος στην προσπάθεια αναχαίτισης της πανδημίας.
 
Η πληροφόρηση του ΚΥΠΕ, από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής, είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν κατατεθεί στη Βουλή τα νομοθετήματα που αφορούν την εφαρμογή των αποφάσεων που λήφθηκαν για μέτρα των οποίων η εφαρμογή επιβάλλει τροποποίηση των σχετικών νομοθεσιών.

Από ΚΥΠE

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.