ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΔΕΟΚ: Κανένα πρόσωπο δεν μεταφέρθηκε στα αναπαυτήρια για καραντίνα, μόνο ασυμπτωματικά άτομα

 ΔΕΟΚ: Κανένα πρόσωπο δεν μεταφέρθηκε στα αναπαυτήρια για καραντίνα, μόνο ασυμπτωματικά άτομα

Διευκρινίσεις δίνει η ΔΕΟΚ σε σχέση με τη μεταφορά ατόμων στα αναπαυτήριά της στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Σε ανακοίνωση αναφέρει ότι επειδή κατά τη χθεσινή μέρα "υπήρξε εκτεταμένη παραπληροφόρηση αναφορικά με τη χρήση αναπαυτηρίων τα οποία φιλοξένησαν άτομα που αφίχθησαν από το εξωτερικό, απευθύνεται έκκληση στους δημοσιογράφους και στους υπεύθυνους των ειδήσεων των ραδιοτηλεοπτικών μέσων όπως υποδείξουν στους ρεπόρτερ και δημοσιογράφους τους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν μεταδίδουν ευαίσθητες πληροφορίες ιδιαίτερα σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο για τον τόπο μας".

Στην ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος της ΔΕΟΚ, αναφέρει ότι κανένα πρόσωπο δεν μεταφέρθηκε το βράδυ της 16ης Μαρτίου στον κατασκηνωτικό χώρο της ΔΕΟΚ για σκοπούς καραντίνας.

"Οι εξοχικές κατοικίες της ΔΕΟΚ έχουν παραχωρηθεί στο Υπουργείο Υγείας για φιλοξενία ασυπτωματικών ατόμων τα οποία έχουν έλθει σε επαφή με άτομα που νοσούν με κορωνοιό και ως εκ τούτου είναι αδύνατο να φιλοξενηθούν άτομα που εμπίπτουν σε άλλες κατηγορίες", αναφέρεται.

"Ειλικρινά λυπούμαστε γιατί τηλεοπτικός σταθμός παρά τις εκκλήσεις μας να προβεί σε ανασκευή των λανθασμένων πληροφοριών που μετέδιδε επέμενε να τις αναπαράγει και στο βραδινό κεντρικό δελτίο, για να μην αμφισβητηθεί δήθεν η αξιοπιστία των ειδήσεών του", προστίθεται.

Επιπλέον η ΔΕΟΚ τονίζει πως στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης προς τους πολίτες αυτού του τόπου παραχώρησε τον κατασκηνωτικό της χώρο προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα σοβαρό πρόβλημα που απειλεί τη δημόσια υγεία στον τόπο μας και καλεί όλους να μεταδίδουν ορθές και ακριβείς πληροφορίες.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top