Θετικός στον κορωνοϊό ο άσσος των Νετς Κέβιν Ντουράντ

Θετικός στον κορωνοϊό ο άσσος των Νετς Κέβιν Ντουράντ

Άλλο ένα κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στις τάξεις του ΝΒΑ, του επαγγελματικού πρωταθλήματος μπάσκετ των ΗΠΑ. Μάλιστα, το νέο κρούσμα αφορά έναν από τα αστέρια του ΝΒΑ και μέλος της ντριμ τιμ, Κέβιν Ντουράντ.  

Ο Ντουράντ είναι ένας από τους τέσσερις παίκτες των Νετς που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό Covid-19. Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος μετά την ανακοίνωση του συλλόγου, στην οποία πάντως δεν είχαν αναφερθεί ονόματα. 
 
Ο αστέρας του ΝΒΑ δήλωσε ότι είναι ένας από τους τρεις ασυμπτωματικούς αθλητές και πως ήθελε να στείλει ένα μήνυμα ΗΠΑ: «Προσέξτε, προστατέψετε τον εαυτό σας και μπείτε σε καραντίνα. Θα τα καταφέρουμε».

Από ΚΥΠΕ 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE