Θετικός στον κορωνοϊό ο άσσος των Νετς Κέβιν Ντουράντ

Θετικός στον κορωνοϊό ο άσσος των Νετς Κέβιν Ντουράντ

Άλλο ένα κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στις τάξεις του ΝΒΑ, του επαγγελματικού πρωταθλήματος μπάσκετ των ΗΠΑ. Μάλιστα, το νέο κρούσμα αφορά έναν από τα αστέρια του ΝΒΑ και μέλος της ντριμ τιμ, Κέβιν Ντουράντ.  

Ο Ντουράντ είναι ένας από τους τέσσερις παίκτες των Νετς που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό Covid-19. Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος μετά την ανακοίνωση του συλλόγου, στην οποία πάντως δεν είχαν αναφερθεί ονόματα. 
 
Ο αστέρας του ΝΒΑ δήλωσε ότι είναι ένας από τους τρεις ασυμπτωματικούς αθλητές και πως ήθελε να στείλει ένα μήνυμα ΗΠΑ: «Προσέξτε, προστατέψετε τον εαυτό σας και μπείτε σε καραντίνα. Θα τα καταφέρουμε».

Από ΚΥΠΕ 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE