Θετικός στον κορωνοϊό ο άσσος των Νετς Κέβιν Ντουράντ

Θετικός στον κορωνοϊό ο άσσος των Νετς Κέβιν Ντουράντ

Άλλο ένα κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στις τάξεις του ΝΒΑ, του επαγγελματικού πρωταθλήματος μπάσκετ των ΗΠΑ. Μάλιστα, το νέο κρούσμα αφορά έναν από τα αστέρια του ΝΒΑ και μέλος της ντριμ τιμ, Κέβιν Ντουράντ.  

Ο Ντουράντ είναι ένας από τους τέσσερις παίκτες των Νετς που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό Covid-19. Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος μετά την ανακοίνωση του συλλόγου, στην οποία πάντως δεν είχαν αναφερθεί ονόματα. 
 
Ο αστέρας του ΝΒΑ δήλωσε ότι είναι ένας από τους τρεις ασυμπτωματικούς αθλητές και πως ήθελε να στείλει ένα μήνυμα ΗΠΑ: «Προσέξτε, προστατέψετε τον εαυτό σας και μπείτε σε καραντίνα. Θα τα καταφέρουμε».

Από ΚΥΠΕ 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE