Θετικός στον κορωνοϊό ο άσσος των Νετς Κέβιν Ντουράντ

Θετικός στον κορωνοϊό ο άσσος των Νετς Κέβιν Ντουράντ

Άλλο ένα κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στις τάξεις του ΝΒΑ, του επαγγελματικού πρωταθλήματος μπάσκετ των ΗΠΑ. Μάλιστα, το νέο κρούσμα αφορά έναν από τα αστέρια του ΝΒΑ και μέλος της ντριμ τιμ, Κέβιν Ντουράντ.  

Ο Ντουράντ είναι ένας από τους τέσσερις παίκτες των Νετς που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό Covid-19. Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος μετά την ανακοίνωση του συλλόγου, στην οποία πάντως δεν είχαν αναφερθεί ονόματα. 
 
Ο αστέρας του ΝΒΑ δήλωσε ότι είναι ένας από τους τρεις ασυμπτωματικούς αθλητές και πως ήθελε να στείλει ένα μήνυμα ΗΠΑ: «Προσέξτε, προστατέψετε τον εαυτό σας και μπείτε σε καραντίνα. Θα τα καταφέρουμε».

Από ΚΥΠΕ 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Εσωκομματικές με δύο ή τρεις υποψηφίους; Αβέρωφ και Παμπορίδης στην κούρσα  - Πότε ξεκαθαρίζει η στάση του Ιωνά

VIDEO - Εσωκομματικές με δύο ή τρεις υποψηφίους; Αβέρωφ και Παμπορίδης στην κούρσα - Πότε ξεκαθαρίζει η στάση του Ιωνά

Με δύο υποψηφιότητες να θεωρούνται δεδομένες και το ενδεχόμενο μιας τρίτης να παραμένει ανοικτό, διαμορφώνεται το σκηνικό στον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για το χρίσμα των Προεδρικών του 2028. Η Αννίτα Δημητρίου αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν κανονικά, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται στις επόμενες κινήσεις του Ιωνά Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE